Αλλαγές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.


Αλλαγές προϊόντων (εντός Ελλάδας)


α) σε περιπτώσεις στις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας από το κατάστημά μας.


β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και η εγγύηση έχει δοθεί από το κατάστημα μας.


Δεν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων, όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.


Όροι σχετικά με τις αλλαγές προϊόντων


Για τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν, εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Το χρονικό αυτό διάστημα δεν μεταβάλλεται και μετά το πέρας αυτού, το κατάστημα μας μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.


Τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και η αντικατάσταση προϊόντων είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

  • Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή προϊόντος προς αλλαγή. Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο+30 2661034833 (με αστική χρέωση απ' όλη την Ελλάδα) ή μέσω email στο .

    Επικοινωνία