Αποστολή και Πολιτική Αλλαγών

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσπαθούμε πάντα να φτάσει το προϊόν μας, στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό! Για τις αποστολές εντός Ελλάδας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ELTA Courier.


Τρόποι Αποστολής


1. Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ELTA COURIER 3€ μέχρι 2 kgr και 1€ για κάθε επιπλέον kgr.
2. Πρακτορείο Μεταφορών
Για δέματα μεγάλου όγκου ή βάρους όπως τα κιβώτια φυσιγγίων η χρήση της υπηρεσίας των πρακτορείων μεταφορών έχει αποδειχθεί ως η πιο συμφέρουσα επιλογή.
3. Παραλαβή από το κατάστημα


Υπηρεσία Αντικαταβολής


Η επιβάρυνση για τον παραλήπτη είναι 2 ευρώ και επιπροσθέτως τα έξοδα αποστολής.


Πολιτική Αλλαγών


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους


α) σε περιπτώσεις στις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας από το κατάστημά μας.
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.
Δεν ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων, όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.
Για τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιστρέψει το προϊόν, εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Το χρονικό αυτό διάστημα δεν μεταβάλλεται και μετά το πέρας αυτού, το κατάστημα μας μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση.
Τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και η αντικατάσταση προϊόντων είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:  

  • Να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

  • Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να τη συμπεριλάβετε στο πακέτο επιστροφής σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το προϊόν σας από αγορά στο eshop και στο καταστήμα μας.
    Διεύθυνση: Πολυχρονίου Κωνσταντά 5 Κέρκυρα 49100, Ελλάδα.

    Επικοινωνία